ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ!

Παιδιά είμαστε της γης και του αστερόεντος ουρανού... Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία!Καλώς ήρθατε στη Σύγχρονη Ελληνική Αστρολογία! Ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί στο μαγικό κόσμο των άστρων!!!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SOLAR FIRE - ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Αύγ 2011 09:54 
Χωρίς σύνδεση
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 11 Ιουν 2007 15:39
Δημοσιεύσεις: 82
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SOLAR FIRE GOLD

Εικόνα


Μπορείτε να "κατεβάσετε" άμεσα ένα Demo (πρόγραμμα επίδειξης) του Solar Fire (δωρεάν) και να δείτε από μόνοι σας τα υπέροχα γραφικά και τις εξαιρετικές δυνατότητες αυτού του αστρολογικού προγράμματος.

Θα πρέπει να κλικάρετε το σύνδεσμο που βλέπετε αμέσως παρακάτω. Αφού τον κλικάρετε θα ανοίξει ένα πλαίσιο διαλόγου που θα σας ζητήσει να κάνετε "Αποθήκευση Αρχείου". Πατήστε το σχετικό κουμπί και ο υπολογιστής σας θα αρχίσει να κατεβάζει και να αποθηκεύει το συγκεκριμένο αρχείο Demo (συνήθως στον φάκελλο "Λήψεις" / "Downloads"). Το αρχείο έχει χωρητικότητα περίπου 52 Mb. Αφού το κατεβάσετε πλήρως θα πρέπει στη συνέχεια να πάτε στο φάκελλο που το αποθηκεύσατε (συνήθως "Λήψεις" / "Downloads"), να κλικάρετε το αρχείο και αυτό θα αρχίσει αυτό να εγκαθίστανται στον υπολογιστή σας (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το αρχείο κατεβαίνει στον υπολογιστή σας κατευθείαν από την εταιρεία κατασκευής του και είναι απολύτως καθαρό και χωρίς ιούς).

http://www.esotech.net/software/solarfire/SolarFireDemoV8.exe

Το πρόγραμμα κυκλοφορεί στην Ελλάδα με ειδικό εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά! Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε E-mail στη διεύθυνση astrologhia@yahoo.com


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εικόνα


- Το Solar Fire Gold (κυκλοφορεί η έκδοση 9) θεωρείται το κορυφαίο αστρολογικό πρόγραμμα για Windows στον κόσμο!

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του:

· Είναι το πιο πλούσιο και ταυτόχρονα το πιο εύχρηστο αστρολογικό πρόγραμμα στον κόσμο! Οποιαδήποτε αστρολογική εργασία και αν σκεφτείτε, ακόμη και την πιο ασυνήθιστη και προχωρημένη, το Solar Fire Gold την κάνει! Και την κάνει γρήγορα και ομαλά, χωρίς τα προβλήματα που συναντούν οι χρήστες άλλων αστρολογικών προγραμμάτων. Επιπλέον, έχει καταπληκτικά γραφικά και "κουμπιά", που διευκολύνουν το χρήστη να βρίσκει εύκολα το δρόμο του, ενώ ξεκουράζουν και ευχαριστούν το μάτι!

Εικόνα


· Είναι ιδανικό και για τον αρχάριο και για τον προχωρημένο! Μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιεί σε ένα τελείως βασικό επίπεδο (π.χ. για να βγάζει μόνο γενέθλιους χάρτες. Το "περιβάλλον" του προγράμματος τον διευκολύνει να κινείται άνετα σε ένα τέτοιο επίπεδο). Από την άλλη, αν κάποιος επικαλεστεί πιο "προχωρημένες" λειτουργίες του προγράμματος αυτό του της παρέχει εύκολα και άμεσα. Το πρόγραμμα έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες ακόμη και του πιο έμπειρου επαγγελματία αστρολόγου ή και του ερευνητή!

Εικόνα


· Το Solar Fire Gold κάνει κυριολεκτικά αλάνθαστους υπολογισμούς στις θέσεις των πλανητών και των άλλων πλανητικών και αστρολογικών στοιχείων. Βασίζεται στους λογαρίθμους που χρησιμοποιεί η NASA και στις περιβόητες "Ελβετικές Εφημερίδες". Επομένως, δίνει τις ακριβείς θέσεις των πλανητών (με ακρίβεια δευτερολέπτου) ακόμη και σε ιστορικά ωροσκόπια προηγούμενων χιλιετιών! Δεν υπάρχει περίπτωση να σας πει κάποιος ότι υπολογίσατε π.χ. λάθος τη θέση της Σελήνης του! Αν σας το πει κάποιος/α ποτέ αυτό θα του απαντήσετε: "κύριε μου/ κυρία μου αυτή είναι η ακριβής θέση της Σελήνης σας! Είμαι βέβαιος/η γιατί την υπολόγισα με το Solar Fire Gold"!

· Εμπεριέχει το πρόγραμμα ACS PC Atlas, με καταχωρημένες 250.000 πόλεις και κωμοπόλεις σε όλη τη Γη! Οι συντεταγμένες της πόλης που ζητάτε μπαίνουν αυτόματα, μόλις γράψετε το όνομα της. Επίσης, το μοναδικό αυτό πρόγραμμα υπολογίζει αυτόματα τυχόν θερινή, κατοχική ώρα κ.λ.π. οπότε εσείς δε χρειάζεται να ψάξετε τίποτε από αυτά! Γράψτε απλά την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο γέννησης του ατόμου και σε λίγα δέκατα του δευτερολέπτου θα έχετε στην οθόνη σας το πραγματικό ωροσκόπιο του, αφού θα έχουν επαληθευτεί πρώτα αυτόματα όλες οι σχετικές παράμετροι!

· Υπολογίζει όλα τα αστρολογικά - αστρονομικά στοιχεία που υπάρχουν, όπως πλανήτες, αστεροειδείς, “κλήρους”, μεσοδιαστήματα, αστρονομικά σημεία, αστέρια, Λιλίθ, την Έριδα, τη Σέντνα και πολλούς άλλους εξω-ποσειδώνειους πλανητοειδείς.

· Το πρόγραμμα είναι πλήρως παραμετρήσιμο. Μπορείτε να προσαρμόσετε το γενέθλιο χάρτη στα δικά σας γούστα, να αλλάξετε τα σύμβολα των ζωδίων και των πλανητών, τα σχήματα, τα χρώματα, το φόντο εργασίας σας κ.λ.π. σύμφωνα με τις ανάγκες σας και την αισθητική σας. Περιέχει δεκάδες έτοιμα «πατρόν» γενέθλιων χαρτών. Μπορείτε όμως και σεις οι ίδιοι να σχεδιάσετε από την αρχή τους δικούς σας γενέθλιους χάρτες.

· Σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετείτε πολλά ωροσκόπια στην ίδια οθόνη, το ένα δίπλα στο άλλο ή το ένα μέσα στο άλλο. Τα ωροσκόπια αυτά μπορείτε μετά να τα τυπώσετε, όπως τα βλέπετε στην οθόνη.

· Περιέχει μία βάση δεδομένων με εκατοντάδες επαληθευμένα ωροσκόπια διασημοτήτων που μπορείτε να τα βγάλετε στην οθόνη σας με ένα "κλικ". Περιέχει, επίσης, βιογραφικά στοιχεία καθεμιάς από αυτές τις προσωπικότητες.

· Το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε γρήγορα το ποια άτομα στις βάσεις δεδομένων σας ανταποκρίνονται σε ένα συγκεκριμένο αστρολογικό συνδυασμό (ποιες διασημότητες π.χ. έχουν τον 'Ηλιο, τη Σελήνη και τον Ωροσκόπο τους στην ίδια ζωδιακή θέση με σας - ποιοι είναι οι διάσημοι "αστρολογικοί σας δίδυμοι" δηλαδή)!

· Μπορείτε εύκολα να βρείτε το πότε στο μέλλον θα σχηματιστεί ένας συγκεκριμένος αστρολογικός συνδυασμός που εσείς επιθυμείτε (π.χ. συγκεκριμένη θέση Ήλιου, Σελήνης, Κρόνου κ.λ.π.), έτσι ώστε να κάνετε π.χ. μία ευνοική αγορά, ευνοικά εγκαίνεια καταστήματος, γάμο κ.λ.π. ("Εκλογική" ή "Καταρχική" αστρολογία)!

· Έχει ένα ειδικό κουμπί για την εύρεση όλων των εκλείψεων χιλιάδες χρόνια πριν και μετά την εποχή μας.

· Έχει ένα ειδικό κουμπί για την αυτόματη μετατροπή του απλού γενέθλιου χάρτη σε Αστρο-χαρτο-γεωγραφικό («μεταφέρει» το δυναμικό του γενέθλιου ωροσκοπίου πάνω στην υδρόγειο, παρέχοντας σας τη δυνατότητα να δείτε σε ποιες περιοχές του πλανήτη το ωροσκόπιο σας λειτουργεί πιο αρμονικά). Αυτό από μόνο του είναι ένα ξεχωριστό αστρολογικό πρόγραμμα!

Εικόνα


· Έχει έναν “Μάγο”. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνετε τις ίδιες εργασίες κάθε φορά, αφού μπορείτε να δημιουργήσετε σταθερά "πακέτα εργασιών". Ο Μάγος μπορεί να καταγράψει τη σειρά των εργασιών σας και να τις αυτοματοποιήσει. Έτσι, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού μπορείτε να έχετε π.χ. τον τριπλό χάρτη (γενέθλιο - προοδευμένο- διελαύνοντα) του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Επιλέξτε π.χ. να δείτε τον τριπλό χάρτη κάποιου με το γενέθλιο χάρτη του στο κέντρο, τις προόδους του στη μέση και κάποια από τις διελεύσεις του, τις επιστροφές του, το ηλιακό του τόξο, τις αρμονικές του εξωτερικά.

· Έχει “Κινούμενους Χάρτες”. Μπορείτε να μελετήσετε ένα χάρτη όχι μόνο στατικά αλλά και “τρέχοντας” τον εμπρός ή πίσω στον χρόνο (θα βλέπετε σα σε "βιντεάκι" τους πλανήτες να κινούνται στο ζωδιακό), όσο αργά ή γρήγορα επιθυμείτε.

· Εκτελεί υπολογισμούς που καλύπτουν την Αρχαία Ελληνική Αστρολογία (μπορείτε να δείτε ένα ωροσκόπιο στην αρχαία του Ελληνική μορφή), την Ωριαία, την Αραβική, τη Βεδική, την “Ουράνια”, την Κοσμοβιολογία κ.λ.π.

· Σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τις ακριβείς χρονικές περιόδους στη διάρκεια των οποίων η Σελήνη είναι Κενή Πορείας.

· Για όσους γνωρίζουν Αγγλικά το πρόγραμμα δίνει εξαιρετικά ικανοποιητικές ερμηνείες! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε διαδοχικά στην οθόνη σας τους δύο πλανήτες που σχηματίζουν όψη. Ερμηνεύει τις γενέθλιες όψεις αλλά και τις όψεις που σχηματίζουν οι διελαύνοντες και προοδευμένοι πλανήτες με τους γενέθλιους εκείνους. Παράλληλα, σας δίνει μία σχεδόν 20σέλιδη εξαιρετικά ποιοτική ανάλυση της Συναστρίας 2 προσώπων κ.λ.π. (και αυτό θα μπορούσε να αποτελεί από μόνο του ένα ξεχωριστό αστρολογικό πρόγραμμα αλλά σας δίνεται ενσωματωμένο στο Solar Fire! Δείτε από μόνοι/ες σας ένα σχετικό δείγμα - με την ανάλυση της Συναστρίας των Bill και Hillary Clinton - πατώντας εδώ).

· Ένα εξαιρετικά χρήσιμο στοιχείο που περιέχει το Solar Fire Gold είναι η λεγόμενη αστρολογική "Ατζέντα"! Είναι σα να βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας μία "χάρτινη" ατζέντα που σας παραθέτει με μεγάλη σαφήνεια και ακρίβεια όλες τις διελεύσεις και τα πλανητικά γεγονότα της ημέρας, της εβδομάδας ή του μήνα! Είτε τα πλανητικά γεγονότα που συμβαίνουν στον ουρανό - από μόνα τους - είτε σε συνδυασμό με το ωροσκόπιο του ατόμου που σας ενδιαφέρει! Και όχι μόνο αυτό, αλλά η αστρολογική "Ατζέντα" σας παρέχει και αυτόματη ερμηνεία όλων αυτών των γεγονότων!

Εικόνα


· Σας δίνει τη δυνατότητα να βάζετε στο χάρτη 14 καινούργια στοιχεία (όπως την Έριδα, τη Σέντνα και όλα τα στοιχεία της μεθόδου "Munkasay").

· Επιπλέον, το Solar Fire Gold σας παρέχει την ικανότητα να προσδιορίζετε σχεδόν ακαριαία το πότε θα συμβεί στο μέλλον ένα συγκεκριμένο αστρολογικό γεγονός (πότε ακριβώς π.χ. θα επαναληφθεί μία συγκεκριμένη πλανητική σχέση/όψη που εσείς την κρίνετε σημαντική για το ωροσκόπιο που μελετάτε, πότε ακριβώς θα σχηματιστεί π.χ. ένα μεγάλο τρίγωνο απέναντι στον Ήλιο κάποιου, πότε θα σχηματιστεί μία πολυαστρία σε ένα συγκεκριμένο Οίκο του ωροσκοπίου του κ.λ.π.)

· Τα παραπάνω στοιχεία θα τα συναντήσετε βέβαια και στις προηγούμενες εκδόσεις του Solar Fire Gold. Ειδικά όμως στην τελευταία έκδοση του Solar Fire Gold θα βρείτε εντυπωσιακές καινούργιες δυνατότητες, όπως τον "Μάνατζερ Συνεδριών" που απευθύνεται στους επαγγελματίες αστρολόγους και τους δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους, να στέλνουν μέσω E-mail αυτοματοποιημένα σημειώματα και υπενθυμίσεις στους πελάτες τους, τις τυχόν ηχογραφημένες συνεδρίες των τελευταίων σε mp3 κ.λ.π. Επιπλέον, η νεότερη έκδοση του Solar Fire Gold παρέχει έναν πληρέστερο άτλαντα, τη δυνατότητα να βάζει ο χρήστης και τους αστεροειδείς της αρεσκείας του στο χάρτη, πολλαπλά "εργαλεία" για όσους ασχολούνται με τη βεδική αστρολογία και ένα σύστημα "διαβάθμισης" της ερωτικής κ.λ.π. συμβατότητας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Δίνει ερμηνείες και για το Βέρτεξ και παρέχει 50 πανέμορφα σχεδιασμένα (καλλιτεχνικού χαρακτήρα) πρότυπα ωροσκοπίων - εξαιρετική επιλογή για σας που θέλετε να δίνετε στους πελάτες σας εντυπωσιακούς γενέθλιους χάρτες, υψηλής αισθητικής!

Εικόνα ΕικόναΕικόνα

To Solar Fire Gold εκτελεί εκατοντάδες είδη εργασιών που είναι αδύνατον να αναφερθούν όλες εδώ.


Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε E-mail (στα Ελληνικά) στη διεύθυνση: astrologhia@yahoo.com

_________________
KNOW THYSELF - ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ

Το E-mail του συγγραφέα: thomas_gazis@yahoo.gr


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum