ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Παιδιά είμαστε της γης και του αστερόεντος ουρανού... Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία!

Καλώς ήρθατε στη Σύγχρονη Ελληνική Αστρολογία! Ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί στο μαγικό κόσμο των άστρων!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 10 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΑΡΤΗΣ, ΟΔΗΓΙΕΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Ιουν 2008 02:09 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες

Η Σύγχρονη Ελληνική Αστρολογία σας παρέχει μία σημαντική υπηρεσία, που πολλοί αναζητούσατε μέχρι τώρα σε ξένους Ιστοτόπους: τον προσωπικό σας γενέθλιο χάρτη, το ατομικό σας ωροσκόπιο, online! Μπορείτε να το έχετε σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα στην οθόνη σας!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Να τι πρέπει να κάνετε (καλό θα ήταν να εκτυπώσετε αυτές τις οδηγίες):

- Επιστρέψτε - ή πηγαίνετε - στην αρχική μας σελίδα http://astro.getforum.org/forum/portal.php και κυλήστε τη σελίδα, μέχρι που να φτάσετε στο κατώτερο της σημείο. Εκεί θα δείτε ένα μεγάλο αστρολογικό χάρτη.

- Κάτω από το χάρτη αυτό θα δείτε κάποια πλαίσια εισαγωγής δεδομένων.

1) Στο πλαίσιο "Name" βάλτε το όνομα σας ή όποιο όνομα θέλετε.

2) Πηγαίνετε στο πλαίσιο "Date". Εκεί θα δείτε την τρέχουσα ημερομηνία. Παρατηρήστε την, πρώτα, για λίγο. Είναι γραμμένη με την κλασική σειρά (ημέρα/μήνας/έτος). Σβήστε την και βάλτε εκεί - με τον ίδιο τρόπο - την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

3) Πηγαίνετε στο πλαίσιο "GMT Time". Εδώ θα δείτε την τρέχουσα ώρα, όχι όμως σε ώρα Ελλάδας αλλά σε ώρα Greenwich (Αγγλίας)! Αντίστοιχα, και εσείς θα πρέπει να βάλετε εδώ την ώρα γέννησης σας σε ώρα "GMT" (δηλαδή Greenwich, Αγγλίας). Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να αφαιρέσετε 2 ώρες από την Ελληνική ώρα γέννησης σας ή 3 ώρες αν έχετε γεννηθεί σε Θερινή Ώρα στην Ελλάδα. Πώς μπορείτε να το γνωρίζετε αυτό; Αρκεί να κλικάρετε εδώ: post1510.html#p1510 που αναγράφονται οι ημερομηνίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν έχετε γεννηθεί πριν τις 2 τα ξημερώματα - ή πριν τις 3 τα ξημερώματα, αν ίσχυε η Θερινή Ώρα στην Ελλάδα - τότε αφού μετατρέψετε την ώρα Ελλάδας σε ώρα Greenwich, θα πρέπει να αλλάξετε και την ημερομηνία γέννησης σας, κατά μία μέρα πίσω.
Αν π.χ. έχετε γεννηθεί στις 4 Αυγούστου του 1976, στις 2:48 τα ξημερώματα τότε 1) στο πλαίσιο "GMT Time" θα βάλετε σαν ώρα γέννησης σας την 23:48 (το καλοκαίρι του 1976 ίσχυε στην Ελλάδα η Θερινή Ώρα, άρα θα πρέπει να αφαιρέσετε 3 ώρες από την ώρα γέννησης σας). 2) στο πλαίσιο "Date" θα πρέπει να βάλετε την ημερομηνία 03.08.1976, την προηγούμενη δηλαδή από αυτή που γεννηθήκατε.

4) Πηγαίνετε στο πλαίσιο "City". Αν έχετε γεννηθεί στην Ελλάδα αρκεί να βάλετε την Αθήνα σαν πόλη γέννησης σας. Πατήστε το βελάκι δεξιά αυτού του πλαισίου και επιλέξτε "Athens, Greece"! Αν έχετε γεννηθεί στο εξωτερικό επιλέξτε την κοντινότερη στο σημείο γέννησης σας μεγάλη πόλη.

- Είσαστε έτοιμοι! Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε τίποτε άλλο. Πατήστε μόνο το κουμπί "Draw Chart".

- Θα περιμένετε γύρω στα 10 δευτερόλεπτα. Θα εμφανιστεί και πάλι η αρχική οθόνη του Φόρουμ μας. Κυλήστε την οθόνη και στο κατώτερο σημείο της θα δείτε τον προσωπικό σας γενέθλιο χάρτη!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
- Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε και τις μοίρες στις οποίες βρίσκεται ο κάθε πλανήτης σας τότε μετρήστε με το μάτι στις πόσες μοίρες βρίσκεται - στον εξωτερικό κύκλο του γενέθλιου χάρτη σας - το μικρό σημαδάκι που αντιστοιχεί στη θέση του πλανήτη (έχοντας υπόψη σας ότι κάθε ζώδιο είναι χωρισμένο σε έξι περιοχές των 5 μοιρών το καθένα).

- Μπορείτε να δείτε τις θέσεις των πλανητών πάνω στον ουρανό για την τρέχουσα στιγμή αν πατήσετε το κουμπί "Planets now" (κάτω - δεξιά στον χάρτη).

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΑΡΤΗΣ, ΟΔΗΓΙΕΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Σεπ 2010 01:33 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

ειμαι καινουργια διαβασα οδηγειες δεν υπαρχει αστρολογικος χαρτης στην αρχικη σελιδα !!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Σεπ 2010 01:45 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

heart heart

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Φεβ 2011 19:40 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

παρακαλω να αναλυθει ο χαρτης μου, αν αυτο δεν εχει γινει ηδη! ευχαριστω.

ειμαι ζυγος, εχω καλλιτεχν. ενστικτα, ζωγραφ, διακοσμηση, μακιγιαζ. λατρευω την αστρολογια. εχω διαβασει καποια πραγματα απο φιλη που εκανε μαθηματα. αγαπω πολυ τα λουλουδια ειμαι κοινωνικη, μ' αρεσει να βοηθω τον κοσμο. να κανω ωραιες συνταγες κ.λ.π

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Μάιος 2011 16:58 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Καλησπέρα,
έκανα τη διαδικασία για τον Αστρολογικό μου χάρτη, Τώρα τον κοιτάω αλλα δε γνωρίζω να αποδικοποιήσω τα σύμβολα που έχει. το νόημα των γραμμών με τα διαφορετικά χρώματα, τους κύκλους που περικλοίουν την όλη κατάσταση.
που μπορώ να βρώ την ερμηνία των παραπάνω?
ευχαριστω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Νοέμ 2011 11:18 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

γεια σας, ειμαι νεο μελος και προσπαθωντας να φτιαξω το χαρτη μου.........δε βρισκω τη σελιδα. το μνμ που περνω μου λεει οτι δεν υπαρχει η σελιδα. γιατι;
:roll:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2011 16:25 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Παιδιά δεν έχω ξαναδεί πιο μπερδεμένο site απ'αυτό. Έχετε πάρα πολλές πληροφορίες αλλά δεν μπορώ να βρω απλά πράγματα όπως τον Αστρολογικό χάρτη. Αυτά θα έπρεπε να είναι στην αρχική σελίδα σε εμφανές σημείο. Για σκεφτείτε το...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08 Δεκ 2011 18:14 
Χωρίς σύνδεση
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος
Άβαταρ μέλους

Vicky Chios έγραψε:
Παιδιά δεν έχω ξαναδεί πιο μπερδεμένο site απ'αυτό. Έχετε πάρα πολλές πληροφορίες αλλά δεν μπορώ να βρω απλά πράγματα όπως τον Αστρολογικό χάρτη. Αυτά θα έπρεπε να είναι στην αρχική σελίδα σε εμφανές σημείο. Για σκεφτείτε το...

Αγαπητή φίλη καλώς ήρθες! Δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρει κάποιος εδώ το θέμα που τον ενδιαφέρει. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε έναν πιο "συμπαγή" και κατατοπιστικό ιστότοπο. Δεν είμαστε όμως κάποιος κερδοσκοπικός οργανισμός, ούτε κερδίζουμε χρήματα από τις όποιες υπηρεσίες παρέχουμε εδώ, ούτε βάζουμε διαφημίσεις. Αναγκαστικά λοιπόν πορευόμαστε με τα (φτωχικά και "αποπροσανατολιστικά" όπως τα χαρακτηρίζεις - έχοντας δίκιο σε κάποιο βαθμό) φόρουμ που παρέχονται ελεύθερα στο διαδίκτυο - και που παρ' όλα αυτά τους είμαστε ευγνώμονες γιατί μας δίνουν τη δυνατότητα να ερχόμαστε σε επαφή και να γνωριζόμαστε μεταξύ μας όλοι εμείς που ενδιαφερόμαστε για την Αστρολογία.

Το δωρεάν αστρολογικό χάρτη μπορείς να τον βρεις εύκολα στην "Αρχική Σελίδα" αυτού εδώ του ιστότοπου.

Το E-mail του συγγραφέα: thomas_gazis@yahoo.gr

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Ιαν 2012 19:41 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ!!ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΦΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΩ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2012 14:11 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Κατά διαστήματα οι κατασκευαστές αυτού του πολύ καλού δωρεάν προγράμματος κατάστρωσης γενέθλιου χάρτη το αποσύρουν (για διορθώσεις, βελτιώσεις κ.λ.π.). Το κάνουν δε αυτό χωρίς προειδοποίηση και σε ακανόνιστες χρονικές περιόδους. Δυστυχώς εμείς οι διαχειριστές δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 10 Δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: