ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Παιδιά είμαστε της γης και του αστερόεντος ουρανού... Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία!

Καλώς ήρθατε στη Σύγχρονη Ελληνική Αστρολογία! Ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί στο μαγικό κόσμο των άστρων!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 42 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Πιστεύετε ότι έχετε ζήσει μία προηγούμενη ζωή;
Ναι 68%  68%  [ 28 ]
Όχι 2%  2%  [ 1 ]
Δεν ξέρω 29%  29%  [ 12 ]
Σύνολο ψήφων : 41
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Ιουν 2007 23:18 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Αναμνήσεις και εμπειρίες από τις προηγούμενες ζωές σας

Έχετε βρεθεί σε κάποιο μέρος, το οποίο από την πρώτη στιγμή σας φάνηκε γνωστό ; Έχετε συναντήσει ανθρώπους που από τη πρώτη ματιά νιώσατε σαν να τους γνωρίζετε χρόνια ; Έχετε δει στα όνειρά σας τόπους, μέρη κ.λ.π. από κάποιες άλλες εποχές ; Έχετε δει τον εαυτό σας να βρίσκεται κάπου αλλού...;; Μήπως θυμάστε...;;

Εδώ θα συζητήσουμε τις αναμνήσεις σας και τις εμπειρίες σας από τις προηγούμενες ζωές σας!

Θα κάνουμε ανάλυση του ωροσκοπίου σας και θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα!

Σας περιμένω! Να εξερευνήσουμε μαζί το συναρπαστικό κόσμο της Καρμικής Αστρολογίας!

Εικόνα

Ο πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάσταχτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08 Ιουν 2008 11:24 
Χωρίς σύνδεση
Αστέρι
Αστέρι
Άβαταρ μέλους

δεν θυμαμαι ναχω ζησει αλλη ζωη. γεννηθηκα στις 20.01.1981 στη Λαρισα 05.15 το πρωι. το καρμα μου ειναι στο λεοντα αυτο σημαινει οτι στην προηγουμενη ζωη μου ημουν λεων??

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08 Ιουν 2008 23:43 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

mary*cap έγραψε:
δεν θυμαμαι ναχω ζησει αλλη ζωη. γεννηθηκα στις 20.01.1981 στη Λαρισα 05.15 το πρωι. το καρμα μου ειναι στο λεοντα αυτο σημαινει οτι στην προηγουμενη ζωη μου ημουν λεων??

Ο Θεϊκός Νους τα έχει φτιάξει έτσι, ώστε να μη θυμόμαστε τις προηγούμενες ενσαρκώσεις μας! Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι δεν υπάρχουν! Η ψυχή κουβαλάει τις μνήμες της και πολλές φορές μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ή σαν μεμονωμένες σκηνές ή στα όνειρά μας.

Στο Λέοντα βρίσκεται ο Βόρειος Δεσμός σου, που σχετίζεται με την τωρινή σου ζωή. Ο Νότιος Δεσμός σου βρίσκεται στον Υδροχόο, το οποίο σημαίνει ότι προέρχεσαι από ενσαρκώσεις στις οποίες πιθανό να έχεις υπάρξει πολιτικός, ανθρωπιστής, επαναστάτης, επιστήμονας κ.α.

Φιλικά

Ο πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάσταχτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Ιουν 2008 05:16 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Αγαπητή Μάρω, κ όταν ο νότιος είναι στον Κριό τι είναι πιθανό να έχεις υπάρξει; Με το βόρειο στο Ζυγό καλούμαι να κατακτήσω κ την έννοια της διπλωματίας σ αυτή τη ζωή;

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Ιουν 2008 14:41 
Χωρίς σύνδεση
Αστέρι
Αστέρι
Άβαταρ μέλους

δηλαδη κατα καποιο τροπο πρεπει στην τωρινη μου ζωη να "αποκτησω" καποια απο τα χαρακτηριστικα του λεοντα σε συνδυασμο με του υδροχοου για να ευτυχισω?? γιαυτο ελκω συνεχως λιονταρια κοντα μου??? φτανει πια!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Ιουν 2008 01:52 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Natalia Dimale έγραψε:
Αγαπητή Μάρω, κ όταν ο νότιος είναι στον Κριό τι είναι πιθανό να έχεις υπάρξει; Με το βόρειο στο Ζυγό καλούμαι να κατακτήσω κ την έννοια της διπλωματίας σ αυτή τη ζωή;

Ακριβώς!!!

Ο Κριός είναι ο πολεμιστής και ο Ζυγός ο διπλωμάτης!

Με Νότιο Δεσμό στον Κριό είναι πιθανό να έχεις υπάρξει στρατηγός, πολεμιστής, ηγέτης, πρωτοπόρος κ.α.

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Ιουν 2008 01:55 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

mary*cap έγραψε:
δηλαδη κατα καποιο τροπο πρεπει στην τωρινη μου ζωη να "αποκτησω" καποια απο τα χαρακτηριστικα του λεοντα σε συνδυασμο με του υδροχοου για να ευτυχισω?? γιαυτο ελκω συνεχως λιονταρια κοντα μου??? φτανει πια!!!!

Ακριβώς!!!

Σε αυτή σου την ενσάρκωση θα πρέπει να κινηθείς περισσότερο ατομικά, μέσα από δημιουργικές ασχολίες κ.λ.π. που θα αφορούν, όμως και τον υπόλοιπο κόσμο! Π.χ. θα μπορούσες να γίνεις μία πολύ καλή παιδαγωγός κ.α.

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2008 03:32 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Ας μοιραστώ μαζί σας μία σκηνή από μία προηγούμενή μου ζωή....

Βρίσκομαι στον αέρα... σε ένα μικρό σκάφος.... ο θόλος του από πάνω και στα πλάγια φτιαγμένος από ένα διαφανές υλικό...

Είμαι και πάλι άντρας....

Από κάτω, στο βάθος, βλέπω μεγάλες πυραμίδες μέσα σε ένα αμμώδες τοπίο... Πρέπει να βρίσκομαι στην αρχαία Αίγυπτο... Καθώς κατεβαίνω πλησιάζω μία κατοικημένη περιοχή....

Άνθρωποι με μεγάλα καλάθια κυκλοφορούν πέρα δώθε, γυναίκες με πολύχρωμα φορέματα τυλιγμένα μʼ ένα περίτεχνο τρόπο στο σώμα τους περπατούν σε μία πλατεία που μοιάζει με αγορά... και πιο κάτω κάποιοι άντρες που μοιάζουν με ιερείς... έχουν όλοι μακριές γενειάδες και φορούν κάτι ρούχα χρυσοστόλιστα που μοιάζουν με κελεμπίες...

Προσγειώνομαι κοντά τους.... δείχνουν να με περιμένουν... και εκεί η σκηνή τελειώνει....

Προσπαθώντας, να συνδυάσω το σκάφος με την Αρχαία Αίγυπτο... ανακάλυψα κάποιες τοιχογραφίες μέσα στις πυραμίδες, που απεικονίζουν ανθρώπους μέσα σε σκάφη...

Ίσως υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε ακόμη... αλλά τα γνωρίζει η ψυχή μας....

Ποιος ξέρει....

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2008 19:48 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Πολύ ενδιαφέρουσα η διήγηση σου Παιδί από τ' αστέρια!

Αν και άλλοι μας φίλοι έχουν παρόμοιες εμπειρίες, μπορούν να τις μοιραστούν μαζί μας!

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Ιουν 2008 10:32 
Χωρίς σύνδεση
Αστέρι
Αστέρι
Άβαταρ μέλους

Πως ακριβως εχεις βιωσει αυτη τη σκηνη παιδι απ τ' αστερια?

την ωρα που κοιμοσουν? γιατι θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι και ονειρο.

εγω μεχρι στιγμης με καποιους ανθρωπους εχω νιωσει οτι τους γνωριζω χρονια και η οικειοτητα αναμεσα μας σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα ειναι πραγματικα απιστευτη.. ενω με καποιους αλλους βλεπεις οτι οσο κι αν προσπαθεις δεν γινεται τπτ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Ιουν 2008 10:36 
Χωρίς σύνδεση
Αστέρι
Αστέρι
Άβαταρ μέλους

Παντως παντα ηθελα να επισκεφθω ηταν Γαλλια και παντα τα λατρευα τα Γαλλικα θυμαμαι οτι και στο σχολειο με ελαχιστο διαβασμα θυμομουν τα παντα ακομη και τωρα μου εχουν μεινει και μπορω να καταλαβω αρκετα χωρις να εχω κανει εντατικα μαθηματα.

Ενα αλλο μερος που αγαπαω χωρις να εχω παει ποτε ειναι η κρητη. αφου σκεφτομαι οτι αν παω μπορει να θελω να μεινω για παντα εκει..

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Ιουν 2008 22:46 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

mary*cap έγραψε:
Παντως παντα ηθελα να επισκεφθω ηταν Γαλλια και παντα τα λατρευα τα Γαλλικα θυμαμαι οτι και στο σχολειο με ελαχιστο διαβασμα θυμομουν τα παντα ακομη και τωρα μου εχουν μεινει και μπορω να καταλαβω αρκετα χωρις να εχω κανει εντατικα μαθηματα.

Ενα αλλο μερος που αγαπαω χωρις να εχω παει ποτε ειναι η κρητη. αφου σκεφτομαι οτι αν παω μπορει να θελω να μεινω για παντα εκει..

Αγαπητή mary*cap

Από τη μελέτη του ωροσκοπίου σου προκύπτει ότι είναι πιθανό να έχεις ζήσει στη Γαλλία, ίσως και τρεις φορές!!!

Μπορεί να υπήρξες λόγιος, ηγέτης, συγγραφέας, νομοθέτης ή καλλιτέχνης.

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Ιουν 2008 23:02 
Χωρίς σύνδεση
Αστέρι
Αστέρι
Άβαταρ μέλους

Αχ αληθεια???

Το νιώθω πάντως οτι κατι γινεται με τη Γαλλία και τη γλώσσα αυτη γενικότερα..!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Ιουν 2008 23:56 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

mary*cap έγραψε:
Πως ακριβως εχεις βιωσει αυτη τη σκηνη παιδι απ τ' αστερια?

την ωρα που κοιμοσουν? γιατι θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι και ονειρο.

εγω μεχρι στιγμης με καποιους ανθρωπους εχω νιωσει οτι τους γνωριζω χρονια και η οικειοτητα αναμεσα μας σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα ειναι πραγματικα απιστευτη.. ενω με καποιους αλλους βλεπεις οτι οσο κι αν προσπαθεις δεν γινεται τπτ.

Αγαπητή φίλη

Τη σκηνή αυτή την έχω ζήσει σε μία αναδρομή, όπως και άλλες.

Επέλεξα να σας διηγηθώ αυτή γιατί μου φάνηκε πιο ενδιαφέρουσα.

Νομίζω, πως καμία γνωριμία, η οποία καταλήγει σε προσωπική σχέση, δε γίνεται τυχαία...

Ίσως όλοι έχουμε συναντηθεί, κάπου... κάποτε....

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Ιουν 2008 12:32 
Χωρίς σύνδεση
Αστέρι
Αστέρι
Άβαταρ μέλους

Αναδρομη??

Υπνοθεραπεία και τέτοια?? Θα ηθελα κι εγω να κανω αν και εχω κι εναν ενδοιασμο ασε που δεν ξερω το κατα ποσο θα καταφερω να χαλαρωσω..

Να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν με ολα τα ατομα που καταληγουμε σε σχεση οποιασδηποτε βεβαια μορφης, ειναι "μοιραιο" να γινει.

Βεβαια, εχει τυχει με ατομα τα οποια ενω απτην πρωτη στιγμη δεν μου λεγανε τπτ και ελεγα οτιδεν θα μπορουσα με τπτ να συνεχισω, να καταληξω να τα αγαπησω πραγματικα και να εχουμε πολυ καλο δεσιμο.

Δεν ξερω αν εχουμε ζησει μαζι σε αλλες ζωες παντως καταλαβαινομαστε χωρις πολλα πολλα.

Δεν μπορω να μιλησω με σιγουρια για τις προηγουμενες ζωες παντως νιωθω εντονα οτι δεν ερχεται το τελος με το θανατο του ανθρωπου και αισθανομαι οτι υπαρχει και κατι αλλο περα απο εμας. Πολλοι βεβαια θα σου πουν οτι επειδη δεν μπορεις να δεχθεις το θανατο δεχεσαι οτι θα ζεις σε αλλη διασταση κτλ. για να ξεπερασεις το φοβο σου. Δεν ξερω τι ειναι, πραγματικα εγω πιστευω πολυ δυνατα και με ολη τη δυναμη της ψυχης μου -χωρις να εχω ζησει και τις πολυ δυνατες μεταφυσικες εμπειριες- οτι πεθαινοντας ο ανθρωπος δεν παυει να υπαρχει... μπορει να ειναι γιατι ετσι με βολευει οπως μου εχουν πει παντως εγω αυτο πιστευω και θα το πιστευω οσο ζω... εστω και σάυτη τη ζωη!
Πολλα Φιλια!! :smt148

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Ιουν 2008 00:48 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Πολύ ενδιαφέρον θέμα!

Πιστεύω πως έχω ζήσει μία και παραπάνω προηγούμενες ζωές!

Και αυτό ψήφισα!

Δεν έχω κάτι αξιόλογο να σας διηγηθώ, απλά υπάρχουν μέρη που μου φαίνονται γνωστά και άτομα που από την πρώτη στιγμή μου φάνηκαν γνωστά.

Πολλές φορές στον ύπνο μου βλέπω άμαξες με άλογα και τοπία κάποιας άλλης εποχής....

Επίσης, με έλκουν μέρη και χώρες από το εξωτερικό που νιώθω μαζί τους μία οικειότητα...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιούλ 2008 21:48 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Και για μένα είναι πολύ ενδιαφέρον το θέμα της μετεμψύχωσης. Εγώ νιώθω ότι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν παράλυτη ή παράλυτος. Και αυτό γιατί έχω κάτι σαν μνήμη, ότι δεν μπορούσα να περπατήσω και όσες προσπάθειες και να έκανα νιώθω να έπεφτα κάτω και επίσης να μην με βαστούσαν τα πόδια μου. Δεν ξέρω, μου φαίνεται παράξενο να νιώθω κάτι τέτοιο και είναι πέρα από αίσθηση και μνήμη. Μάρω αν μπορείς να μου πεις τι μπορεί να ήμουν στην προηγούμενη ζωή και σε ποια χώρα ζούσα; Βέβαια και εγώ πιστεύω ότι έχουμε ζήσει περισσότερες από μία φορά. Αν σου είναι εύκολο θα ήθελα πάρα πολύ να μου πεις και δυο λογάκια για την προηγούμενη ζωή της κόρης μου. Θα σου ήμουν υπόχρεη.
Λοιπόν, εγώ γεννήθηκα στις 12/9/71 και η κόρη μου στις 5/1/06. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Ιούλ 2008 02:20 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Iliahtida έγραψε:
Και για μένα είναι πολύ ενδιαφέρον το θέμα της μετεμψύχωσης. Εγώ νιώθω ότι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν παράλυτη ή παράλυτος. Και αυτό γιατί έχω κάτι σαν μνήμη, ότι δεν μπορούσα να περπατήσω και όσες προσπάθειες και να έκανα νιώθω να έπεφτα κάτω και επίσης να μην με βαστούσαν τα πόδια μου. Δεν ξέρω, μου φαίνεται παράξενο να νιώθω κάτι τέτοιο και είναι πέρα από αίσθηση και μνήμη. Μάρω αν μπορείς να μου πεις τι μπορεί να ήμουν στην προηγούμενη ζωή και σε ποια χώρα ζούσα; Βέβαια και εγώ πιστεύω ότι έχουμε ζήσει περισσότερες από μία φορά. Αν σου είναι εύκολο θα ήθελα πάρα πολύ να μου πεις και δυο λογάκια για την προηγούμενη ζωή της κόρης μου. Θα σου ήμουν υπόχρεη.
Λοιπόν, εγώ γεννήθηκα στις 12/9/71 και η κόρη μου στις 5/1/06. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αγαπητή Iliahtida

Πολύ ενδιαφέρουσα η διήγησή σου!

Για να μπορέσω, όμως, να κάνω τη μελέτη μου χρειάζομαι τα πλήρη στοιχεία σας (ώρα και τόπο γέννησης).

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Ιούλ 2008 14:11 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Τα πλήρη στοιχεία μου είναι: Ημερομηνία γέννησης 12/9/71, τόπος Θεσσαλονίκη. Ώρα ακριβής δεν θυμάμαι, πάντως ο ωροσκόπος μου είναι Σκορπιός και είμαι γεννημένη ημέρα Κυριακής αρκετά πρωί. Νομίζω βάσει ωροσκοπίου μπορείς να δεις κάτι. Θα περιμένω με αγωνία.

Σε ευχαριστώ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Ιούλ 2008 14:15 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Μάρω μου θα ήθελα πάρα πολύ να δεις και για την κόρη μου αν δεν σου κάνει κόπο. Είναι γεννημένη στην Θεσσαλονίκη στις 5/1/06 ημέρα Πέμπτη και ώρα 4.00 το πρωί. Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να μάθω.

Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Ιούλ 2008 03:38 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Αγαπητή Iliahtida

Από τη μελέτη του ωροσκοπίου σου προκύπτει ότι μπορεί να έπασχες από μία σωματική αναπηρία σε μία προηγούμενη ενσάρκωσή σου.

Είναι πιθανό να έχεις περάσει από βασιλικές ενσαρκώσεις, τιμές και αξιώματα και να έχεις υπάρξει αλχημιστής, νομοθέτης, φιλόσοφος, συγγραφέας και καλλιτέχνης.

Ίσως έχεις ζήσει στην Ιταλία, στην Ισπανία, στη Γαλλία, στο Βυζάντιο, στην Αυστρία και την Κίνα.

Η κόρη σου είναι πιθανό να έχει υπάρξει αλχημιστής, καλλιτέχνης, γιατρός ή θεραπευτής, νομοθέτης, πολιτικός ή επαναστάτης και να έχει περάσει και εκείνη από βασιλικές ενσαρκώσεις, τιμές και αξιώματα.

Ίσως έχει ζήσει στην Αμερική ή την Ιαπωνία, στη Γαλλία ή την Κίνα, στην Τουρκία ή τη Δανία, στην εποχή του Χριστού, στην Ιταλία και την Ισπανία.

Φιλικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Ιούλ 2008 14:19 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Μάρω μου χίλια ευχαριστώ για την απάντηση την δική μου και της κόρης μου. Να φανταστείς ότι τρέφω μια αγάπη ανεξήγητη για την Ιταλία που δεν έχω πάει ποτέ μου, και εύχομαι κάποτε να μπορέσω να την επισκεφτώ. Το ίδιο περίπου νιώθω και για το Βυζάντιο, και μου αρέσει να μαθαίνω για την ιστορία του. Θα ήθελα να σε ρωτήσω: Κάποτε είχα ακούσει ότι με τα παιδιά μας και γενικότερα με την οικογένειά μας (μητέρα, πατέρας, αδέρφια) έχουμε ξανασυναντηθεί σε μια προηγούμενη ζωή και πάλι σαν συγγενείς. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Αύγ 2008 23:26 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Θυμαμαι να εχω ζησει τρεις ζωες. Μια στην αρχαια Ελλαδα, μια στην Αιγυπτο, και μια στις Σταυροφοριες.

Γεννηθηκα στις 26/10/1953 γυρω στις 11 το πρωι στην Κερκυρα.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Αύγ 2008 23:36 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Λιάνα μπορείς αν θέλεις βέβαια, να αναφέρεις με ποιο τρόπο μπορείς και θυμάσαι τις προηγούμενες ζωές σου; Έχεις κάνει μήπως κάποια αναδρομή;

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Αύγ 2008 00:06 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Ναι ηλιαχτίδα μου μπορώ να σου απαντήσω. Δεν έχω κάνει αναδρομές, αλλά μεσώ οραμάτων, με την βοήθεια του Οδηγού Δασκάλου μου μέσω Αστρικών Ταξιδιών.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Αύγ 2008 14:11 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Λιάνα μου πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες. Μακάρι να μπορούσα να το κάνω και εγώ, αλλά φοβάμαι τα αστρικά ταξίδια, είναι πολύ επικίνδυνα, αλλά αφού εσύ έχεις οδηγό δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Όταν κάνεις αστρική προβολή δεν είναι και λίγο σαν να κάνεις αναδρομή; Δεν ξέρω, αν κάνω λάθος διόρθωσέ με.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Αύγ 2008 23:18 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Γιατί Ηλιαχτίδα μου φοβάσαι? Λάθος μεγάλο. Κάθε βράδυ την ώρα που πας για ύπνο άθελά σου και ασυνείδητα κάνεις Αστρικό ταξίδι, αν το κάνεις όμως συνειδητά τότε έχεις να μάθεις πολλά. Δεν διατρέχεις κανέναν απολύτως κίνδυνο. Δεν χάνεσαι. Επιστρέφεις πάντοτε και μάλιστα πολλές φόρες λίγο στενοχωρημένη γιατί αυτή η εμπειρική γνώση κράτησε λίγο. Δεν είναι αναδρομή είναι γνώση.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Αύγ 2008 23:30 
Χωρίς σύνδεση
Αστεράκι
Αστεράκι
Άβαταρ μέλους

Λιάνα μου το γνωρίζω ότι το βράδυ όλοι κάνουμε αυτά τα ταξίδια ασυναίσθητα. Αλλά όταν το κάνουμε συνειδητά ξέρω ότι μπορούμε να δεχτούμε διάφορες επιθέσεις από αρνητικές οντότητες στην διάρκεια του ταξιδιού. Σίγουρα το έχεις ακούσει, και θα ήθελα αν θέλεις να μου πεις και την δική σου άποψη πάνω στο θέμα.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Αύγ 2008 21:17 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Ζωές μου πάρα πολλές θυμάμαι! στην παλαιότερη δεν ήμουν καν άνθρωπος! :roll:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Αύγ 2008 23:45 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Iliahtida έγραψε:
Λιάνα μου το γνωρίζω ότι το βράδυ όλοι κάνουμε αυτά τα ταξίδια ασυναίσθητα. Αλλά όταν το κάνουμε συνειδητά ξέρω ότι μπορούμε να δεχτούμε διάφορες επιθέσεις από αρνητικές οντότητες στην διάρκεια του ταξιδιού. Σίγουρα το έχεις ακούσει, και θα ήθελα αν θέλεις να μου πεις και την δική σου άποψη πάνω στο θέμα.

όντως μπορεί να δεχτούμε επίθεση από κάποια οντότητα η οποία να προσπαθήσει να μας ξεγελάσει η να πάρει τη μορφή του δάσκαλου μας αλλά υπάρχει τρόπος να το καταλάβεις και να την κάνεις να εξαφανιστεί. Είναι αδύνατες δεν έχουν δύναμη να σου κάνουν κακό απλά να σε τρομάξουν θέλουν.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 42 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: