ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Παιδιά είμαστε της γης και του αστερόεντος ουρανού... Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία!Καλώς ήρθατε στη Σύγχρονη Ελληνική Αστρολογία! Ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί στο μαγικό κόσμο των άστρων!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Απρ 2022 17:04 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 03 Ιουν 2007 18:52
Δημοσιεύσεις: 660
Τοποθεσία: Ουράνια πολιτεία
Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

(της Μάρως Ιωαννίδου)

Η Λιλίθ αντιπροσωπεύει την ανεξερεύνητη και σκοτεινή πλευρά της γυναικείας φύσης. Σχετίζεται με τις κρυφές της επιθυμίες, τα απωθημένα της και τη σεξουαλικότητά της. Η Λιλίθ είναι η γυναίκα που στέκεται ισότιμα απέναντι στον άντρα και που δεν εξαρτάται από αυτόν. Είναι η γυναίκα που απελευθερώνει τα ένστικτα της, όπως οι ιέρειες της Μεγάλης Θεάς στην αρχαιότητα. Αστρολογικά η Λιλίθ είναι ένα άυλο, μαθηματικό σημείο που σχετίζεται με την τροχιά της Σελήνης και που αλλάζει ζώδιο κάθε εννέα περίπου μήνες.

Η Λιλίθ είναι μία παράξενη οντότητα που μας μαγεύει μέσα από τα βάθη των αιώνων, από τη χαραυγή της ιστορίας του ανθρώπινου γένους. Στους ιερούς κώδικες του Ταλμούδ αναφέρεται ότι η πρώτη γυναίκα που έπλασε ο Θεός και έβαλε στο πλάι του Αδάμ ήταν η Λιλίθ και όχι η Εύα! Η Λιλίθ, όμως, απαιτούσε διαρκώς ίδια δικαιώματα με τον Αδάμ. Μία μέρα που ο Αδάμ προσπάθησε με τη βία να καθυποτάξει τη Λιλίθ εκείνη ψιθύρισε το ιερό όνομα του Θεού, αιωρήθηκε ξαφνικά στον αέρα και τον εγκατέλειψε. Ο Αδάμ ζήτησε τη βοήθεια του Θεού για να φέρει τη γυναίκα του πίσω. Ο Θεός έστειλε τρεις αγγέλους που έψαξαν παντού και κάποτε τη βρήκαν. Ήταν, όμως, πια πολύ αργά. Η Λιλίθ είχε ζευγαρώσει με όλους τους δαίμονες και τα πνεύματα των νερών και γεννούσε εκατό δαιμόνια την ημέρα. Ο Θεός τότε την τιμώρησε διατάσσοντας την εκτέλεση των παιδιών της. Ο Θεός για να παρηγορήσει τον Αδάμ του έπλασε μία άλλη γυναίκα, περισσότερο υποτακτική, την Εύα. Σε μία, όμως, σκοτεινή γωνιά παραμονεύει ακόμη η Λιλίθ, διψασμένη για εκδίκηση. Σύμφωνα με τους θρύλους, η Λιλίθ όταν συναντούσε νεογέννητα στην κούνια τους τα έπνιγε ενώ όταν ξεμονάχιαζε κάποιον άντρα τυλιγόταν πάνω του σε ένα αισθησιακό, μοιραίο, θανατηφόρο αγκάλιασμα.


Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ Ή ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στον Κριό, τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει κάποια πρωτόγονα, εγωιστικά και παρορμητικά στοιχεία. Κρύβετε μέσα σας έναν πολεμιστή που νιώθει πιο ερωτικά σε ατμόσφαιρες αντιπαραθέσεων, προκλήσεων και ανταγωνισμού. Θέλετε να ακολουθείτε τον δικό σας δρόμο και να έρχεστε πάντα πρώτοι! Τέτοια, ακριβώς, στοιχεία περιέχει και η σκοτεινή πλευρά της σεξουαλικότητας σας. Είναι πολύ σημαντικό για σας το στάδιο της πολιορκίας μέχρι την κατάκτηση. Η ερωτική πράξη είναι κατά κάποιον τρόπο για σας μία πολεμική σύρραξη, μία πάλη.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ Ή ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στον Ταύρο, τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιλαμβάνει μία ηδονιστική, ανεξάντλητη και ακόρεστη φύση. Βαθιά μέσα σας είσαστε ένα άτομο που το φοβίζουν οι αλλαγές και που είναι ιδιαίτερα κτητικό με τα πράγματα και τους ανθρώπους που θεωρεί ότι του ανήκουν. Στο πρώτο στάδιο μίας σχέσης μπορεί να έχετε αναστολές, στη συνέχεια, όμως, αν αποκτήσετε σιγουριά και ασφάλεια έρχεται στην επιφάνεια το ηφαίστειο που κρύβεται μέσα σας! Σας αρέσει να διεγείρετε όλες σας τις αισθήσεις στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και η αντοχή σας είναι μεγάλη.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ Ή ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στους Διδύμους τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μέσα σας μία τσιγγάνικη καρδιά, που δεν δίνεται σε κανέναν ιδιαίτερα αλλά αποζητάει συνέχεια καινούργιες εμπειρίες, πρόσωπα και καταστάσεις. Κατά βάθος είσαστε ένα άτομο εγκεφαλικό, με μία έντονη περιέργεια που ζει κάθε εμπειρία μέσα από τη διανόηση. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για σας να βρείτε την «αδελφή» σας ψυχή και μέσα από αυτή την αναζήτηση μπορεί να αλλάζετε συχνά συντρόφους.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ Ή ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στον Καρκίνο, τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία ευάλωτη, τρυφερή και παιδιάστικη σεξουαλικότητα. Το παρελθόν σας και τα πρώτα βιώματά στη ζωή σας καθοδηγούν σήμερα σε μεγάλο βαθμό την ερωτική σας συμπεριφορά. Η σεξουαλικότητά σας καθορίζεται με βάση κάποια πρότυπα που πηγάζουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Το συναίσθημα είναι το κλειδί για να ελευθερωθείτε ερωτικά και για να εκδηλώσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ Ή ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στο Λέοντα τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία ενστικτώδη, εξαιρετικά θερμή και χωρίς περιπλοκές σεξουαλικότητα η οποία περιέχει στοιχεία εντυπωσιασμού και επίδειξης. Είναι μία σεξουαλικότητα που χρειάζεται θαυμασμό και μεγαλοπρέπεια για να απελευθερωθεί και για να βγει στην επιφάνεια. Ένα από τα βασικά φετίχ αυτής της Λιλίθ είναι του λούσο και η πολυτέλεια, τόσο στον χώρο όσο και στην εμφάνιση του ανθρώπου που έχετε επιλέξει για να μοιραστείτε δίπλα του τις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ Ή ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στην Παρθένο τότε ή σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία ιερή και καθαγιασμένη σεξουαλικότητα! Βαθιά μέσα σας συγκατοικούν η επιθυμία να γνωρίσετε κάθε τι το μυστικό και απαγορευμένο και ταυτόχρονα η αποστροφή για κάθε τι το βρώμικο και ζωώδες! Θέλετε να παραδώσετε το σώμα σας στην έκσταση των αγγιγμάτων αλλά την ίδια στιγμή σας ακινητοποιούν οι αναστολές σας. Όλα αυτά, μέχρι να συμβεί η κατάλληλη συγκυρία που θα σας κάνει να δείτε το σεξ σαν «αποστολή», σαν εξυπηρέτηση απέναντι σε κάποιους ή κάτι. Η ερωτική σας διάθεση ισχυροποιείται μέσα από κάποιου είδους τελετουργίες. Διεγείρεστε πρώτα εγκεφαλικά και μετά σωματικά.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟ ΖΥΓΟ Ή ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στον Ζυγό τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία πανσεξουαλική, εξαιρετικά ερωτική και ζευγαρωτική φύση. Μέσα σας κρύβετε μία «μαντάμ Μποβαρύ» μία γυναίκα για την οποία ο έρωτας είναι κυριολεκτικά το οξυγόνο της, που την τρέφει και της δίνει ζωή. Είσαστε «εστέτ» και η ομορφιά και η αρμονία τόσο του παρτενέρ σας όσο και του περιβάλλοντος σας παίζει μεγάλο ρόλο για να βγάλει στην επιφάνεια τα κρυμμένα σας πάθη. Ίσως είσαστε υπέρ του δέοντος ευάλωτοι απέναντι στη γοητεία των όμορφων ατόμων, που συναντάτε στο κοινωνικό σας περιβάλλον, με αποτέλεσμα αυτοί να κάμπτουν σχετικά εύκολα τις αντιστάσεις σας.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ Ή ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στο Σκορπιό τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία αχαλίνωτη, ακόρεστη και παθιασμένη σεξουαλικότητα. Μία σεξουαλικότητα που μπορεί να κινείται ακόμη και έξω από τα πλαίσια των κοινώς αποδεκτών από την κοινωνία, σε σκοτεινούς και παράξενους δρόμους και που παραπαίει αδιάκοπα ανάμεσα σε στιγμές έκστασης και σε τάσεις αυτοκαταστροφικότητας. Ζητάτε όχι απλά να σμίξετε ερωτικά με τον άλλο αλλά να διαλυθείτε, να αναλωθείτε μαζί του! Η φύση σας κρύβει ορμητικά πάθη, ενώ σε ψυχικό επίπεδο έχετε την τάση να "ρουφήξετε", να ενσωματώσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να γίνετε απόλυτο ένα μαζί του.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ Ή ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στον Τοξότη τότε η φύση σας περιέχει μία πληθωρική, αυθόρμητη, ελεύθερη σεξουαλικότητα, χωρίς ταμπού και περιπλοκές. Έχετε ένα θερμό ταμπεραμέντο το οποίο σε συνθήκες ρουτίνας και επαναληπτικότητας ατροφεί και απελευθερώνεται σε ασυνήθιστες και περιπετειώδεις συνθήκες, σε μακρινά ταξίδια και εκδρομές. Γενικά, σας διεγείρουν ερωτικά η φύση και οι ανοιχτοί ορίζοντες και ενώ μπορεί να είσαστε συγκρατημένοι στο σπίτι γίνεστε πιο εκδηλωτικοί και ερωτικοί όταν βρεθείτε μακριά από την καθημερινότητα σας. Η ερωτική σας φύση περιέχει μία πληθωρική πτυχή που δεν αρκείται στο να νιώσει την απόλαυση αλλά επιδιώκει να την βιώσει όσο σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες δόσεις.

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ Ή ΣΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στον Αιγόκερω τότε η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας περιέχει μία ηφαιστειώδη σεξουαλικότητα που βρίσκεται, όμως, θαμμένη κάτω από παχιά στρώματα πάγου. Οι ερωτικές σας επιθυμίες έχουν ίσως καταπιεστεί και απωθηθεί στο παρελθόν από κάποιες ανασταλτικές συνθήκες που επικράτησαν γύρω σας. Έχετε, έτσι, μέσα σας απωθημένες επιθυμίες που τις κρατάτε κρυφές και που χρειάζονται τον κατάλληλο παρτενέρ αλλά και τις κατάλληλες περιστάσεις για να εκδηλωθούν. Η σεξουαλικότητας σας μπορεί να γίνει ωμή και κυνική. Ίσως σας διεγείρουν οι ισχυροί και καταξιωμένοι παρτενέρ. Με το πέρασμα των χρόνων ο ερωτισμός σας αυξάνει, αντί να μειώνεται!

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ Ή ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στον Υδροχόο τότε έχετε μία έντονη σεξουαλικότητα που χαρακτηρίζεται από κάποια ριζοσπαστικά και αντισυμβατικά στοιχεία. Όταν μπαίνετε στον ερωτικό στίβο απελευθερώνεστε απόλυτα -«διονυσιάζεστε» θα λέγαμε- και αδιαφορείτε ολότελα για τους κοινωνικούς κανόνες που μας υπαγορεύουν το τι είναι επιτρεπτό και το τι όχι. Για σας η σεξουαλική πράξη αποτελεί μία επανάσταση απέναντι στην άχαρη και καταπιεστική μας καθημερινότητα. Δεν βάζετε, λοιπόν, φραγμούς στην ερωτική σας επιθυμία. Το προκαταρκτικό παιχνίδι με το σύντροφο σας βασίζεται συχνά σε εγκεφαλικά στοιχεία. Από κει και πέρα αφήνεστε ελεύθεροι σε κάθε είδους πειραματισμό (π.χ. στο εναλλάσσετε ενεργητικούς και παθητικούς ρόλους).

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ Ή ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ

Εάν έχετε Λιλίθ στους Ιχθείς τότε διαθέτετε μία εξαιρετικά τρυφερή, ρομαντική και ονειρική σεξουαλική φύση. Η ερωτική συνεύρεση είναι για σας μία μεγάλη φυγή από την πραγματικότητα και αυτό το τονίζετε διαμορφώνοντας κατάλληλα τον χώρο, φτιάχνοντας ατμόσφαιρες μυστικισμού, δίνοντας ένα δραματικό, θεατρικό στυλ στην ερωτική πράξη. Η όραση είναι μία κυρίαρχη αίσθηση στην περίπτωση σας και την φροντίζετε ιδιαίτερα (με καθρέπτες ολόγυρα στον «βωμό» τέλεσης της ερωτικής πράξης, με βιντεοσκόπηση της ίδιας της πράξης κ.λ.π.). Ίσως σας διεγείρουν πιο έντονα άτομα για τα οποία νιώθετε συμπόνια και λύπηση, που έχουν κάποια αδυναμία κ.λ.π.!

_________________
Μάρω Ιωαννίδου
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάσταχτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Terms of Service | Privacy Policy | Cookie Settings | Report the forum