ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ!

Παιδιά είμαστε της γης και του αστερόεντος ουρανού... Το μονοπάτι προς την αυτογνωσία!Καλώς ήρθατε στη Σύγχρονη Ελληνική Αστρολογία! Ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί στο μαγικό κόσμο των άστρων!!!

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 5 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΗΛΙΟΣ - ΣΕΛΗΝΗ: ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Αύγ 2012 14:08 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 03 Ιουν 2007 15:17
Δημοσιεύσεις: 486
Τοποθεσία: Αθήνα
ΗΛΙΟΣ - ΣΕΛΗΝΗ, ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!

(του Θωμά Γαζή)

Εικόνα


Το κείμενο αυτό είναι ένα επιμελημένο απόσπασμα από το βιβλίο του Θωμά Γαζή "Η Αστρολογία στην Τρίτη Χιλιετία" ("Βασικά Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας"). Εκδόσεις "Πύρινος Κόσμος", Αθήνα 2004.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Ήλιος και η Σελήνη αποτελούν στην Αστρολογία το μεγάλο αρχετυπικό ζευγάρι! Ο Ήλιος είναι ο «άντρας» - ο αρσενικός πόλος - και η Σελήνη η «γυναίκα» - ο θηλυκός πόλος. Ο Ήλιος είναι η δράση και η Σελήνη είναι η αντίδραση (η αντί - δράση). Οι δύο αυτοί πόλοι είναι στην πραγματικότητα ίσοι και αντίθετοι. Γιατί όμως στην αντίληψη μας ο Ήλιος μοιάζει να είναι πιο ισχυρός «πλανήτης» από τη Σελήνη; Γιατί οι άνθρωποι ενδιαφέρονται κυρίως για το ηλιακό ζώδιο του άλλου (αυτό ζητούν ουσιαστικά να μάθουν, όταν ρωτούν «τι ζώδιο είσαι;») και δεν ενδιαφέρονται παρόμοια και για το σεληνιακό του εκείνο; Ίσως επειδή ο Ήλιος εκπροσωπεί τις λεγόμενες "εξωτερικές" ενέργειες, που τις συνειδητοποιούμε πιο εύκολα. Οι ενέργειες της Σελήνης είναι πιο λεπτοφυείς και πολύ λιγότερο εμφανείς (συνδέονται με την ψυχή, με το συναίσθημα, με το "εσωτερικό τοπίο" του ανθρώπου). Και παρ' όλο που είναι τόσο λεπτοφυείς είναι ισχυρότατες ενέργειες (σκεφτείτε π.χ. πόσο μας ορίζουν οι ψυχικές μας διαθέσεις) και φυσικά το ίδιο σημαντικές με τις ενέργειες του Ήλιου.

Ας υποθέσουμε ότι ένας άνθρωπος έχει μία πολύ ισχυρή εξωτερική προσωπικότητα (που υποδηλώνει ότι έχει έναν ισχυρό Ήλιο) αλλά αντίστοιχα μικρό βαθμό ψυχικής ευαισθησίας (που υποδηλώνει ότι η Σελήνη του δεν είναι έντονα ενεργοποιημένη στο ωροσκόπιο του). Ο άνθρωπος αυτός θα κλέβει σχετικά εύκολα το "ζωτικό χώρο" των άλλων. Που σημαίνει ότι θα πρωταγωνιστεί στις συζητήσεις, θα επικεντρώνει εύκολα την προσοχή των άλλων πάνω του κ.λ.π. Κλέβοντας όμως με τον ισχυρό του Ήλιο "ζωτικό χώρο" από τους άλλους ανθρώπους θα τους κάνει - από ένα σημείο και έπειτα - να αισθάνονται άσχημα. Όσο αυτός εκφράζεται πληθωρικά οι άνθρωποι γύρω του θα νοιώθουν μία διαρκή "συμπίεση" του δικού τους εαυτού, μία αδυναμία να εξωτερικεύσουν και να "εκφράσουν" αυτό που θέλουν! Ο Ήλιος όμως του κάθε ανθρώπου είναι "φτιαγμένος" για να εκφράζεται διαρκώς - και όχι για να μένει αδρανής και "συμπιεσμένος".

Ο άνθρωπος όμως του παραδείγματος μας δεν θα αντιληφθεί τη δυσφορία των άλλων ανθρώπων γύρω του, αφού η μη δεκτική Σελήνη του δεν θα τον βοηθήσει να «πιάσει» τον εκνευρισμό και την αναστάτωση τους. Έτσι, θα συνεχίσει να κλέβει την παράσταση και να "εκφράζει" μονόπλευρα το δικό του ισχυρό Ήλιο. Οι μη εκφραζόμενοι άλλοι όμως - κάποια στιγμή - θα ξεπεράσουν τα όρια τους και αφού ο ισχυρός και πληθωρικός ρήτορας μας δεν θα τους αφήνει κανένα περιθώριο να εκφραστούν επομένως θα βρουν μία καλή δικαιολογία για να απομακρυνθούν από κοντά του - ενώ μπορεί και να αρχίσουν να τον αποφεύγουν γενικά. Έτσι, μακροχρόνια ο άνθρωπος αυτός θα χάσει πολλές από τις κοινωνικές του επαφές. Αν όμως είχε μία πιο «ευαίσθητη» Σελήνη θα διέθετε πιο ισχυρές "κεραίες" και θα έπιανε έγκαιρα τη δυσαρέσκεια των άλλων - φροντίζοντας σε αυτή την περίπτωση να μην τους κλέψει πολύ "ζωτικό χώρο", να μη τους "συμπιέσει" υπερβολικά.

Ας πάρουμε τώρα την αντίστροφη περίπτωση, όπου κάποιος έχει μία πολύ "ενεργοποιημένη" Σελήνη και έναν "αδύναμο" Ήλιο. Όταν η Σελήνη ενός ανθρώπου είναι έντονα ενεργοποιημένη σημαίνει ότι αυτός είναι πολύ δεκτικός, ευαίσθητος, νιώθει έντονα τα συναισθήματα και τις ψυχικές διαθέσεις των άλλων και συντονίζεται διαρκώς με αυτές. Όπως καταλαβαίνετε, το στοιχείο αυτό θα τον κάνει αρκετά συμπαθητικό στους άλλους. Αν όμως ο άνθρωπος αυτός δεν έχει παράλληλα και έναν στοιχειωδώς ισχυρό Ήλιο, η εξωτερική του προσωπικότητα θα είναι αδύναμη. Ο "ασθενικός" του Ήλιος δεν θα του παρέχει τη δυνατότητα να επιβάλλεται και να κερδίζει τα δικαιώματα του, να ανοίγει δρόμο με τη δύναμη της προσωπικότητας του. Θα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις εκάστοτε διαθέσεις και τη θέληση των άλλων. Έτσι, το άτομο αυτό θα δυσκολεύεται να πάρει τη ζωή στα χέρια του (ειδικά αν ξεμείνει αυτό από ανθρώπους που να το "τροφοδοτούν", να το "ζεσταίνουν" ψυχικά και να το υποστηρίζουν) και μπορεί τελικά να χάσει πολλά δικαιώματα του στο επαγγελματικό, οικονομικό και κοινωνικό του περιβάλλον!

Επομένως, πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία ανάμεσα στον Ήλιο του ατόμου (που πρέπει να είναι ισχυρός, έτσι ώστε το άτομο να μπορεί να επιβάλλει το «Εγώ» του και τη θέληση του) και στη Σελήνη του (που πρέπει να βρίσκεται μεν σε επαφή με τα συναισθήματα και τις ψυχικές διαθέσεις των ανθρώπων γύρω του, χωρίς όμως να κατακλύζεται υπερβολικά από αυτές, έτσι ώστε το άτομο να μπορεί να διεκδικεί δυναμικά και ανεπηρέαστα αυτά που επιθυμεί).

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι οι έννοιες «ισχυρός Ήλιος» και «ισχυρή Σελήνη» διαφέρουν εννοιολογικά. Ισχυρός Ήλιος σημαίνει δυναμικός, ενεργητικός, κυριαρχικός Ήλιος. Ισχυρή Σελήνη όμως δεν είναι η "κυριαρχική" εκείνη. Η δύναμη της Σελήνης είναι η δύναμη της ψυχής και του συναισθήματος, η ικανότητα της να μας διασυνδέει με τον "εσωτερικό κόσμο" των ανθρώπων γύρω μας, να μας «συγχωνεύει» ψυχικά με τους άλλους ανθρώπους, να μας χαλαρώνει, ηρεμεί και "ζεσταίνει" όταν είμαστε κοντά σε "δικούς μας" ανθρώπους!

Εικόνα


Ο Ήλιος δίνει στο άτομο μία ισχυρή αίσθηση αυτεπίγνωσης, το κάνει να αισθάνεται σαν μία πλήρης, συμπαγής, ολοκληρωμένη, ανεξάρτητη μονάδα. Ο Ήλιος είναι μία ενέργεια ατομικιστική και κατά κάποιον τρόπο διασπαστική. Προωθεί και υποστηρίζει το «Εγώ» του ατόμου, το βοηθάει να αποκτήσει υπόσταση, συνδετικό ιστό, ζωτικό εκτόπισμα, έτσι ώστε το άτομο αυτό να γίνει τελικά μία αυτόνομη οντότητα, ένας μικρός "θεός". Αντίθετα, η Σελήνη είναι ενωτική και "συγχωνευτική". Διατηρεί την ανάμνηση της αρχέγονης ενότητας όλων των ανθρώπων, στην οποία εντρυφούσαμε πριν ενσαρκωθούμε στις γήινες διαστάσεις. Η Σελήνη ζητάει να συναλλασσόμαστε με βάση το συναίσθημα, την ψυχική ενέργεια, να δίνουμε και να παίρνουμε τρυφερότητα και «ζεστασιά» ο ένας στον άλλο, να ενωνόμαστε ψυχικά και συναισθηματικά, να "χωνόμαστε" ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Τον Ήλιο τον βιώνει πληρέστερα ο άντρας, τον εντάσσει καλύτερα μέσα του. Αντίθετα, στη γυναίκα ο Ήλιος είναι λιγάκι ατροφικός και «μουδιασμένος». Το αντίστροφο ακριβώς συμβαίνει με τη Σελήνη. Τη Σελήνη τη βιώνει πληρέστερα η γυναίκα, ενώ στον άντρα υπάρχει σε μία λιγάκι ατροφική και «μουδιασμένη» μορφή. «Μουδιασμένη» Σελήνη στον άντρα σημαίνει ότι αυτός δεν έχει την καλύτερη δυνατή επαφή με τον εσωτερικό του κόσμο (και τον εσωτερικό κόσμο των άλλων), με την ψυχή του και τα συναισθήματα του! Οι ιδιότητες της Σελήνης λειτουργούν σε ένα μάλλον ασυνείδητο "χώρο" μέσα στην προσωπικότητα του άντρα. "Χώρος" ο οποίος όμως είναι εκ φύσεως γνωστός και οικείος στις γυναίκες με τις οποίες έρχεται σε επαφή ο συγκεκριμένος άντρας. Γενικά, οι γυναίκες έχουν τη ικανότητα να "ψυχογραφούν" πιο εύκολα και να σχηματίζουν πιο ακριβή εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει στην ψυχή του άντρα τους (στη Σελήνη του δηλαδή) από ότι ο ίδιος ο άντρας!

Ο πληρέστερος και συνηθέστερος τρόπος τώρα για να μπορέσει να εντάξει μέσα του ένας άνθρωπος το ατροφικό και «μουδιασμένο» του "Φως" ("Φώτα" στην Αστρολογία λέγονται ο Ήλιος και η Σελήνη) είναι εκείνος του να ζευγαρώσει με έναν εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου (και αυτός ο κανόνας ισχύει ακόμη και στα φιλομόφυλα ζευγάρια, αφού και εκεί το ένα μέλος προσιδιάζει περισσότερο στις ιδιότητες του άντρα και το άλλο σε εκείνες της γυναίκας). Στη σχέση άντρα - γυναίκας παίζεται ένα μαγικό παιχνίδι «προβολής», το οποίο βοηθά αμφότερους - όταν παίζεται υγιώς - να ζωντανέψουν τα «μουδιασμένα» τους (πολικά αντίθετα προς το φύλο τους) "Φώτα" τους και να τα εντάξουν πληρέστερα μέσα τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι άντρες για να προσδιορίσουν και να εντάξουν πληρέστερα μέσα τους τη Σελήνη τους (για να συνειδητοποιήσουν δηλαδή καλύτερα τον εσωτερικό τους κόσμο, τα συναισθήματα τους και τις ευαισθησίες τους), θα πρέπει να ζευγαρώσουν με την κατάλληλη γυναίκα. Οι γυναίκες, για να προσδιορίσουν και να εντάξουν καλύτερα μέσα τους τον Ήλιο τους (για να γίνουν πιο ανεξάρτητες, «φωτεινές» και αυτόνομες, με μεγαλύτερη δική τους "θέληση") θα πρέπει να ζευγαρώσουν με τον κατάλληλο άντρα (αν και στην εποχή μας όλο και περισσότερες γυναίκες τείνουν στο να προσδιορίζουν τον Ήλιο τους από μόνες τους).

Ας δώσουμε ένα παράδειγμα για το πως παίζεται αυτό το παιχνίδι «προβολής των Φώτων» ανάμεσα στα δύο φύλα: ας πάρουμε ένα άνδρα που έχει Σελήνη σε ένα πολύ δυναμικό αλλά και εξουσιαστικό κάποιες φορές ζώδιο (ας πούμε στον Σκορπιό). Ο άντρας αυτός (αν έχει αρνητικά βιώματα - και μία τέτοια Σελήνη συνήθως έχει) θα έχει σχηματίσει μέσα του την εικόνα ότι οι γυναίκες λειτουργούν σκληρά και υπονομευτικά απέναντι του, ότι έρχονται κοντά του για να τον "πονέσουν"! Επομένως, θα είναι εξαιρετικά καχύποπτος και σκληρός μαζί τους. Στην πραγματικότητα βέβαια φέρει ο ίδιος αυτές τις ιδιότητες μέσα του εξαιτίας του γεγονότος ότι έχει Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό όμως δεν το έχει "συνειδητοποιήσει" - αφού σαν άντρας δεν έχει έχει καλή επαφή με τη "Σεληνιακή" του πλευρά. Η σκληρότητα λοιπόν στη ζωή του θα μοιάζει στα μάτια του να πηγάζει κυρίως από τις γυναικείες φιγούρες με τις οποίες έρχεται σε επαφή! Θα δημιουργεί έτσι συνέχεια μία "αυτο-εκπληρούμενη προφητεία", όπου συμπεριφερόμενος προκαταβολικά ο ίδιος σκληρά στις γυναίκες θα διεγείρει αντίστοιχα σκληρές και ακραίες συμπεριφορές από την πλευρά τους, επιβεβαιώνοντας έτσι κάθε φορά το αρχικό του δόγμα ότι όλες οι γυναίκες είναι π.χ. "πόρνες"! Η ίδια τώρα διαδικασία συμβαίνει αντίστοιχα και με τις γυναίκες, οι οποίες μπορεί να βλέπουν π.χ. όλους τους άντρες σαν ψεύτες και υποκριτές, επειδή ο δικός τους Ήλιος από τη φύση του χρειάζεται να "επεξεργαστεί" τέτοιου τύπου ιδιότητες, ώστε να "αφυπνιστεί" και να "ενταχθεί" πιο ολοκληρωμένα μέσα τους!

Όπως είδαμε, η Σελήνη είναι η Αντίδραση (εκεί που ο Ήλιος είναι η Δράση). Δεν δρα φανερά από μόνη της αλλά κυρίως αντιδρά στα εξωτερικά ερεθίσματα. Ένας άνθρωπος π.χ. με Ήλιο στους Ιχθείς και Σελήνη στον Κριό μπορεί να είναι εξαιρετικά παθητικός, μέχρι του σημείου να κάθεται να τον υποβιβάζουν οι άλλοι και να τον εξευτελίζουν (ο Ήλιος στους Ιχθείς δεν δίνει αυτό που λέμε ισχυρή εξωτερική προσωπικότητα). Και αυτό θα γίνεται μέχρι να «ξεχειλίσει το ποτήρι». Από κει και έπειτα όμως το άτομο αυτό - με τη Σελήνη στον Κριό - θα αρχίσει να αντιδρά εξαιρετικά δυναμικά και αποφασιστικά, αφήνοντας έκπληκτους τους ανθρώπους γύρω του που θεωρούσαν το συγκεκριμένο άτομο "πολύ μαλακό". Η Σελήνη είναι "εσωτερική" και η δύναμη αντίδρασης της δεν φαίνεται εύκολα. Ξεπετάγεται όμως εκρηκτικά, μόλις πυροδοτηθεί ο κατάλληλος μηχανισμός!

Χωρίς αμφιβολία, είναι σημαντικό για τον άνθρωπο να εκφράζεται και να εξωτερικεύεται. Η εξωτερίκευση όμως δεν είναι πάντοτε ο καλύτερος δρόμος για το ίδιο το άτομο. Εξωτερικεύοντας διαρκώς τον εαυτό μας τον "εκθέτουμε", δίνουμε "στίγμα", βγάζουμε διαρκώς στη «φόρα» ατέλειες και αδυναμίες μας αλλά και διάφορες επιθυμίες μας. Έτσι μπορεί να «ενοχλήσουμε» κάποιους που θα αρχίσουν να μας ανταγωνίζονται έντονα - είτε επειδή οι δικές μας επιθυμίες αντιστρατεύονται τις δικές τους είτε επειδή τους ενόχλησε το γεγονός ότι «φανήκαμε» πολύ. Αν είχαμε όμως κινηθεί πιο σιωπηλά και "αόρατα" ("θηλυκά" δηλαδή) ενδεχομένως θα πετυχαίναμε πιο εύκολα το στόχο μας και θα είχαμε λιγότερες συνέπειες!

Ο Ήλιος είναι λοιπόν πολύ σημαντικός αλλά το ίδιο σημαντική είναι και η Σελήνη. Χάρη στη Σελήνη όλοι οι άνθρωποι είναι ευάλωτοι και εύθραυστοι, διψούν για στοργή, χάδι, ζεστασιά και έχουν ανάγκη τους συνανθρώπους τους. Αν έλειπε η Σελήνη από τα ωροσκόπιο μας και είχαμε μόνο τον Ήλιο μας τότε δεν θα είχαμε ανάγκη από αγάπη και από ανθρώπινη επαφή! Θα γινόμαστε έτσι εγωκεντρικά και ακατάδεχτα πλάσματα! Η Σελήνη μας κάνει πιο ανθρώπινους. Μας οδηγεί στο να έχουμε ανάγκη τους άλλους ανθρώπους, να πηγαίνουμε κοντά στους όχι απλά για να συνδιαλλαχτούμε μαζί τους ωφελιμιστικά αλλά για να ανταλλάξουμε το μαγικό αυτό στοιχείο που είναι η "ανθρώπινη ζεστασιά"! Η Σελήνη είναι αυτή που μας ωθεί να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο μεγάλες και πολυπληθείς οικογένειες, έτσι ώστε να έχουμε δικούς μας ανθρώπους γύρω μας και να παίρνουμε αγάπη, στοργή και ζεστασιά από αυτούς.

Και τα δύο "Φώτα" μας συνδέονται στενά με τη "ζωική μας ενέργεια". Θα πρέπει λοιπόν να τα ενεργοποιούμε συνέχεια για να νιώθουμε ζωντανοί. Χωρίς τη δική τους μεσολάβηση αδυνατούμε να βιώσουμε τη ζωή στον Ενεστώτα χρόνο, στο «τώρα». Αν ο Ήλιος και η Σελήνη μας δεν είναι ενεργοποιημένοι σε κάθε στιγμή μας, στη δουλειά μας, σε μία σχέση, σε μία παρέα κ.λ.π. σημαίνει ότι ουσιαστικά είμαστε απόντες εκεί, δεν ζούμε τη συγκεκριμένη κατάσταση με το "είναι" μας και την ψυχή μας, αλλά μας προκαλεί ανία και αδιαφορία. Καταλήγουμε να γινόμαστε τότε άψυχα «ανδρείκελα»! Όταν όμως ο Ήλιος μας και η Σελήνη μας λειτουργούν φυσιολογικά μας διαπερνά κάθε στιγμή μία ανυπέρβλητη αίσθηση Ολότητας και Ακεραιότητας, χαιρόμαστε την ίδια την ύπαρξη, αισθανόμαστε μία συναισθηματική έξαψη και ευφορία, ζεσταινόμαστε από τις ψυχικές ενέργειες που προσλαμβάνουμε από τους άλλους ανθρώπους, "συγχωνευόμαστε" μαζί τους - δίχως όμως να χάνουμε τον "εαυτό" μας - νοιώθουμε χαρούμενοι, "ιλαροί", "γεμάτοι", ασφαλείς!

Θωμάς Γαζής

Copyright: Θωμάς Γαζής

_________________
Σύγχρονη Ελληνική Αστρολογία
Εικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΗΛΙΟΣ - ΣΕΛΗΝΗ: ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Δεκ 2012 22:49 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Εγγραφή: 16 Δεκ 2012 22:43
Δημοσιεύσεις: 6
Εγώ έχω Ήλιο στον Τοξότη, ένα αρσενικό ζώδιο, και τη Σελήνη στον Καρκίνο, ένα πολυ θηλυκό ζώδιο που είναι μάλιστα και κυβερνήτης του συγκεκριμένου ζωδίου. Μπορείς να μου πεις τι σημαίνει αυτό?


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΗΛΙΟΣ - ΣΕΛΗΝΗ: ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Ιαν 2013 10:30 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 03 Ιουν 2007 15:17
Δημοσιεύσεις: 486
Τοποθεσία: Αθήνα
Άντρας ή γυναίκα είσαστε; Γιατί τα "Φώτα" (Ήλιος - Σελήνη) λειτουργούν διαφορετικά στον άντρα και διαφορετικά στη γυναίκα...

_________________
Σύγχρονη Ελληνική Αστρολογία
Εικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΗΛΙΟΣ - ΣΕΛΗΝΗ: ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2013 00:14 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Εγγραφή: 16 Δεκ 2012 22:43
Δημοσιεύσεις: 6
Γυναίκα. Ξέρω πολλές λεπτομέρειες του αστρολογικού μου χάρτη (θέσεις πλανητων, όψεις, οίκοι) αν χρειάζονται.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΗΛΙΟΣ - ΣΕΛΗΝΗ: ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 29 Απρ 2013 09:01 
Χωρίς σύνδεση
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 11 Ιουν 2007 15:39
Δημοσιεύσεις: 82
Αφού είσαστε γυναίκα η Σελήνη έχει κατά κάποιον τρόπο κομβικό χαρακτήρα στο ωροσκόπιο σας. Η Σελήνη σας μέσα στο ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται στο "σπίτι" της, επομένως αυτή είναι μία εξαιρετικά ισχυρή θέση. Και η δύναμη και η ισχύς της Σελήνης στον Καρκίνο δεν είναι η μυική (υπάρχουν πολλών ειδών δυνάμεις πέρα από τη μυική) αλλά η συναισθηματική εκείνη! Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον πύρινο, επεκτατικό Ήλιο σας στον Τοξότη, έναν Ήλιο που αναζητά την εξύψωση, την καλλιέργεια, το λεγόμενο σωκρατικό ΑΓΑΘΟ!

_________________
KNOW THYSELF - ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ

Το E-mail του συγγραφέα: thomas_gazis@yahoo.gr


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 5 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum